oppland

Den kulturelle skolesekken i Oppland

Kurs i elevarrangering

Kurs i elevarrangering

Oppland fylkeskommune ynskjer å vidareføre våre kurs i elevarrangering frå hausten -14. Alle kommunar og skular som er interesserte kan melde seg på. Kursa vert arrangert etter avtale og tilpassast dykkar skulekvardag. 

Publisert:17.06.14

Les mer

Elevarrangering - det blir kursing av elever rett etter høstferien

Elevarrangering - det blir kursing av elever rett etter høstferien

Den kulturelle skolesekken i Oppland ønsker å legge vekt på hvor viktig det er å involvere skolene og elevene i alle aspektene rundt kunstnerbesøkene.
DKS handler om å gi elevene et bredt spekter av møter med kunstuttrykk og vi vet at besøket blir enda bedre når kunstnerne blir møtt av elevarrangører. Derfor har vi i år satt i gang kursing av elever. 

Frist for innmelding av nye produksjoner er 15. oktober

Frist for innmelding av nye produksjoner er 15. oktober

Vi søker hele tiden etter kunstnere/ grupper som har utviklet/ utvilker produksjoner for Den kulturelle skolesekken (DKS), og som vil tilby disse til elever i grunnskolen og på videregående skole.

Et viktig kreativt partnerskap

Et viktig kreativt partnerskap

"Dette har vært en fantastisk prosess for våre elever. De stråler " sier pepdagogisk leder ved Kringsjåtunet, Margrethe Smidesang.

Publisert:11.12.13

Les mer

Om ordningen

Den kulturelle skolesekken (DKS) er en nasjonal ordning som skal sikre profesjonelle kunst- og kulturtilbud til alle elever i grunnskolen, og er et samarbeidstiltak mellom Kultur- og kirkedepartementet (KKD) og Kunnskapsdepartementet (KD).

Velkommen!

På disse sidene finner du informasjon om produksjoner som er, og skal, på tur med Den kulturelle skolesekken i Oppland dette skoleåret.

Det kan forekomme tillegg i lærerveiledninger underveis, så det er fint å ta en ekstra titt for å sikre dere siste versjon.