oppland

Aktuelt

Programbrosjyrene for 2015/16

Programbrosjyrene for 2015/16

Rikt og variert innhold; programbrosjyrene er klare. Her kan du laste ned PDF av katalog for både grunnskole og VGS.
God lesing!

Kulturslepp 2015 - på Gjøvik

Kulturslepp 2015 - på Gjøvik

Årets kulturslepp ble arrangert på Gjøvik 16. - 19. mars 2015. Nytt av i år er at sleppene ble gjennomført på Gjøvik kino og scene i samarbeid med Gjøvik kommune.

Reisestøtte

Reisestøtte

Den kulturelle skolesekken i Oppland setter skoleåret 2014/15 av midler til reisestøtte som skolene kan søke på. Dette skal legge til rette for at lærere som ønsker å kunne besøke kunstinstitusjoner sammen med klassene sine skal kunne gjøre det. Besøket skal gå til en reise de normalt ikke har anledning til å gjøre, og som ikke inngår i det ordninære DKS-programmet.

Kurs i elevarrangering

Kurs i elevarrangering

Oppland fylkeskommune kan på kort varsel arrangere kurs i elevarrangering for dei kommunar og skular som er interesserte i dette. Kursa vert arrangert etter avtale og tilpassast dykkar skulekvardag. 

Publisert:17.06.14

Les mer

Uprisen 2015 - her er årets juryklasse!

Uprisen 2015 - her er årets juryklasse!

Uprisen er Norges eneste rene ungomdsbok-pris. Ungdom leser, anmelder og nominerer, før juryen, bestående av syv 9.klasser i landet, leser nominasjonene og diskuterer seg frem til en vinner, og årets juryklasse fra Oppland er nå klar.

Velkommen!

På disse sidene finner du informasjon om produksjoner som er, og skal, på tur med Den kulturelle skolesekken i Oppland dette skoleåret.

Det kan forekomme tillegg i lærerveiledninger underveis, så det er fint å ta en ekstra titt for å sikre dere siste versjon.